Folkpool använder Unifaun xml integration för hantering av transport dokument.

Speciell anpassning när vi hämta phone,  mobilnummer och epost från databasen.

för mobilnummer och phone:     o.VismaETxt12  AS MobilePhone1, c2.VismaMobPh AS MobilePhone2, c.VismaMobPh AS MobilePhone3

för epost:     o.VismaETxt13 As email1, c2.Email AS email2, c.Email AS email3.

Order.VismaETxt12 och Order.VismaETxt13     hämtar vi direkt från Order huvudet .

C binder vi:     c binder vi Order.CustomerCode =Customers.CustomerCode

C2 binder vi:    c binder vi Order.VismaLiaActNo=Customers.CustomerCode

när vi har all data tittar vi efter nummer ordningen, ifall MobilePhone1 är null då ta vi MobilePhone2 . nedan är exempel på mobilnummer.

If Not String.IsNullOrEmpty(.MobilePhone1) Or Not String.IsNullOrEmpty(.MobilePhone2) Or Not String.IsNullOrEmpty(.MobilePhone3) Then

If Len(.MobilePhone1) > 0 Then

xXmlText.AppendLine(String.Format("<val n=""sms"">{0}</val>", .MobilePhone1))

ElseIf Len(.MobilePhone2) > 0 Then

xXmlText.AppendLine(String.Format("<val n=""sms"">{0}</val>", .MobilePhone2))

Else

xXmlText.AppendLine(String.Format("<val n=""sms"">{0}</val>", .MobilePhone3))

End If

End If